Laboratorija (PAN─îEVO), Adresa: Milo┼ía Obrenovi─ça 5a, Pan─Źevo Tel: 013/333-320, Mob: 063/31-41-08

AKCIJA MAJ 2019

Umesto 890 dinara za samo 623 dinara!
Uklju─Źite se i Vi u preventivnu dijagnostiku i testirajte se!

PSA - PROSTATI─îNI SPECIFI─îNI ANTIGEN

U mesecu Maju, samo u našoj novootvorenoj laboratoriji, AQUALAB 4 odobravamo Vam popust od 30% na PROSTATIČNI SPECIFIČNI ANTIGEN, ukupni PSA.

  • PROSTATI─îNI SPECIFI─îNI ANTIGEN, ukupni PSA.

Karcinom prostate je trenutno drugi naj─Źe┼í─çi uzrok mortaliteta od karcinoma u mu┼íkaraca.Rak prostate je zlo─çudni (maligni) tumor, koji naj─Źe┼í─çe raste polako i dugi niz godina ostaje ograni─Źen na ┼żlezdu(prostatu). Tri dobro poznata faktora rizika za nastanak karcinoma prostate su: starenje, etni─Źka pripadnost i genetska predispozicija.Tako─Ĺe, pored navedenih i veliki broj egzogenih faktora igra zna─Źajnu ulogu u nastanku ovog karcinom, kao ┼íto su: konzumiranje alkohola, izlo┼żenost ultravioletnim zracima, uticaj mu┼íkog polnog hormona- testosterona, polno prenosive infekcije, profesionalna izlo┼żenost, i dr.

Dijagnoza ovog oboljenja se postavlja na osnovu urolo┼íkog pregleda, laboratorijskih analiza i drugih dijagnosti─Źkih procedura.

Odre─Ĺivanje prostata specifi─Źnog antigena-PSA u krvi i primena u klini─Źkoj dijagnostici, zna─Źajno je doprinela ranom otkrivanju karcinoma prostate.

AQUALAB PLUS LABORATORIJE LABORATORIJE VAŠE PORODICE